Policija danas provodi akciju kontrole brzine na području naše županije

Akcija kontrole brzine
(FOTO: M.B.)

12.07.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 7315

PU požeško slavonska danas je imala akciju kontrole brzine kretanja vozila na području županije, a mi smo ih sreli u Zagrebačkoj ulici u Požegi.




"Najčešća okolnost prometnim nesrećama je neprimjerena i nepropisna brzina. Iako u prvih šest mjeseci ove godine nismo imali smrtnih stradavanja, mi i dalje nastojimo s preventivnim akcijama održati ovo povoljno stanje na našim prometnicama", rekla je glasnogovornica PU požeško slavonske Ivana Radić.






"Danas provodimo akciju pojačane aktivnosti na suzbijanju povećanja prekršajne brzine na području PU požeško slavonske. Kazne su propisane po člancima unutar zakona, ovisno o kretanju vozila unutar ili izvan naselja. Unutar naselja kazne su od 300 do 15 tisuća kuna, a što se tiče opomena, one se izdaju sukladno prekršajnom zakonu novčane kazne do 1000 kuna. Ako kaznu platite na mjestu događaja ili u roku tri dana, plaćate ju u pola cijene", rekao nam je Davor Hamžik, policijski službenik za sigurnost i prevenciju cestovnog prometa PP Požega.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI