Besplatna škola plivanja i nogometa

Kamp Nk Dinamo Vidovci- Dervišaga
(FOTO: T.Č.)

11.07.2017. | 034 Portal
Pregleda: 5775

Nogometni klub "Dinamo" Vidovci-Dervišaga po prvi puta za djecu Kluba organizira Ljetni kamp koji će trajati do 04. kolovoza 2017. godine.

Kamp se sastoji od Škole plivanja koja se odvija na Gradskim bazenima Požega u jutarnjim satima i Škole nogometa koja se odvija na stadionu Kluba u Vidovcima u večernjim satima.

Troškove Kampa u potpunosti pokriva Klub, tako da je za djecu u sve dane besplatan.


Ovu aktivnost Klub organizira prvi puta, te se već prvog dana na bazenima okupilo 30-ak polaznika Škole plivanja.


"Trenutno imamo 30-ak djece koja dolazi učiti plivati s nama, a popodne je na stadionu NK Dinama Vidovci- Dervišaga trening na kojem djeca uče tzv. "nogometnu abecedu". Grad Požega i Javna ustanova sportski objekti su nam besplatno dali na korištenje bazene, a na igralištu trenere rade volonterski. Djeca će tri puta tjedno dolaziti na bazene, a četiri puta na tjedan će trenirati na igralištu", rekao je Tomislav Čabraja, predsjednik Kluba.

"Imamo djecu u starosti od 9 do 12 godina, što znači da imaju pojačanu senzibilnu zonu za sve vidove sportova. Plivanje pomaže u posturi tijela koju djeca u ovoj dobi gube", rekao je trener Bojan Ostojić i dodao kako je plivanje bazičan sport i vrlo je značajno za daljnji razvoj mladih.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI