Asfaltira se Ulica Borisa Hanžekovića na požeškom Varelovcu

Ulica B. Hanžekovića
(FOTO: Pozega.hr)

10.07.2017. | Pozega.hr
Pregleda: 9203

Gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim je zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom obišao danas Ulicu Borisa Hanžekovića u Požegi gdje je u tijeku postavljanje završnog sloja asfalta. Tamo su ih dočekali stanovnici ulice i brojni članovi Mjesnog odbora Praulje, predvođeni predsjednikom Antom Brkićem, kako bi zajedno zahvalili gradonačelniku na izvršenim radovima. Naime, stanovnici ove ulice na požeškom Varelovcu godinama su vodili bitku s velikim količinama prašine, pogotovo za ljetnih mjeseci, a još veći problem predstavljale su otpadne vode zbog manjkavog sustava kanalizacije.

Radovi u Ulici Borisa Hanžekovića započeli su u travnju ove godine, a radilo se na izgradnji prometne infrastrukture, kolnika i pješačkih staza te izgradnji sustava oborinske odvodnje. Vrijednost radova je 1.184.820,00 s PDV-om. Uz izgradnju prometne infrastrukture, radove na izgradnji preljevnog kolektora kanalizacijske mreže za ulice Eugena Kvaternika i Borisa Hanžekovića odradila je gradska tvrtka Tekija. Vrijednost tih radova je 220 tisuća kuna.

- Na ovom dijelu grada ostala je još jedino Ulica Vinka Paulskog koja nije asfaltirana. Cijeli ciklus radova na ovom dijelu započeo je još 2013. godine i svake godine se rješavala po jedna ulica čime smo pokazali da nam je stalo da prsten Požege ima jednake uvjete kao i svi ostali stanovnici grada Požege. Drago mi je da nakon toliko godina naši sugrađani imaju infrastrukturu kakvu zaslužuju i koja je u skladu s današnjim vremenom. Na taj način pokazujemo da Grad Požega sustavno vodi brigu o dijelovima grada u kojima žive brojne mlade obitelji i djeca. – poručio je gradonačelnik Puljašić.


www.pozega.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI