5 od 5 odobrenih projekata u turizmu

Turizam - ilustracija
(FOTO: plink.hr)

08.07.2017. | plink.hr
Pregleda: 3746

Poduzetnički centar Pleternica ostvario je 100%-tni uspjeh na natječaju Ministarstva turizma - Konkurentnost turističkog gospodarstva.

Od 5 poslanih prijava, odobrena je svaka. Subjekti u turizmu, ili oni koji će to tek sada postati, dobili su bespovratna sredstva s kojima će urediti svoja imanja i postojeće objekte, doregistrirati se za turizam te ostvariti dodatnu vrijednost svojim poljoprivrednim proizvodima. U konačnici, povećava se konkurentnost turističkog gospodarstva u cjelini.

Ranč Čondić iz Frkljevaca ulaže u objekat na imanju u kojemu će po prvi puta registrirati sobe za iznajmljivanje.  OPG Rogalo iz Dobrogošća razvija seoski turizam čaglinskog kraja uređujući kuću za odmor. OPG Vido iz Grabarja sa nadaleko poznatim voćnim vinima i likerima od višnje razvija edukativne programe za svoje posjetitelje,a Pastrva Vallis Aurea, ili poznatiji Stari fenjer razvija novu ponudu Muzeja u loncu.  Turistička agencija Luks commerce, specijalizirana za cikloturizam, zaokružuje sve navedeno te uprepliće uz postojeće te razvija sasvim nove paket aranžmane područja.


Svaki projekt priča je za sebe, ali svaki rezultat ispričane priče kroji krovnu slagalicu turističke priče Požeško-slavonske županije, Zlatne doline.


Poduzetnički centar Pleternica stoji uz svoje partnere i u provedbi, ali potiče i druge na prijavu turističkih ideja te njihovu valorizaciju kroz brojne natječaje.

www.plink.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI