Ronko ne želi javno sučeljavanje s Aladrovićem

Marijan Aladrović i Zdravko Ronko
(FOTO: M.N./ilustracija)

07.11.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 10815

Sukob između gradonačelnika Zdravka Ronka i župana Marijana Aladrovića nastao zbog optužbi gradonačelnika Ronka da Županija i župan sustavno ometaju provedbu gradskih projekata, neće dobiti epilog na javnom sučeljavanju pred medijima.

Nakon što je župan Aladrović prošloga tjedna pozvao gradonačelnika Ronka na sučeljavanje, gradonačelnik je u Večernjem listu poručio kako bi to bio gubitak vremena.
- Sve s čime sam naprošlotjednoj tiskovnoj konferenciji upoznao požešku i širu javnost je ipotkrijepljeno nizom argumenata koje nitko nije ni pokušao demantirati. Istina jeda županijska i državna administracija na svakom koraku na najgrublji načinopstruiraju grad pa ćemo se zato vrlo brzo suočiti na izborima za novog župana– poručio je Ronko.

Iako je 034portal upit hoće li se odazvati sučeljavanju gradonačelniku Ronku uputio još 3. studenog do danas nije stigao nikakav odgovor pa smo ujutro podsjetili u gradonačelnikovu uredu da bi trebali nešto odgovoriti, makar kratko - s da ili ne? Telefonom smo kasnije informirani kako gradonačelnik nema ništa dodati na ono što je već o toj temi rekao drugom mediju.


Tijekom dana i Radio Vallis Aurea nastojao je doći do odgovora na njihov prijedlog kojega su prošloga tjedna uputili u Grad i Županiju da se župan Aladrović i gradonačelnik Ronko sastanu ove srijede uživo u programu. Kako saznajemo na radiju od urednika Slavenka Čuljka, župan Aladrović je proteklog petka potvrdio da mu predloženi termin odgovara, a danas do 15 sati, koliko je radno vrijeme u Gradu Požegi, RVA nije primio odgovor iz Grada.


Čuljak kaže kako su u današnjem dopisu jasno naveli da ako do kraja radnog vremena ne dobiju odgovor da će smatrati da se gradonačelnik Ronko ne želi odazvati pozivu za javno sučeljavanje.

Sudeći po odgovoru kojega gradonačelnik nije dao, vjerojatno u njegovom rasporedu za srijedu ima važnijih poslova nego pred javnosti reći kako mu i tko sustavno remeti provedbu gradskih projekata.

Sukladno odgovoru kojega (ni)je 034portal dobio iz Grada, poslušajte kratki glazbeni intermezzo prije nastavka čitanja portala.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI