Društveno solidarno samozapošljavanje

Ilustracija
(FOTO: Wikimedia)

04.07.2017. | P.C.
Pregleda: 4652

Puno se priča o poticajima za zapošljavanje koje osigurava EU posredstvom HZZ-a. Puno manje se zna o tome kako HZZ ocjenjuje projekte i kolika je transparentnost cijelog postupka, ali to ostavljamo za neku drugu priču.

Takav odnos birokrata nagnao je 47-godišnjeg Riječanina Petra Ciganovića da pokrene crowdfunding kampanju društveno poticanog samozapošljavanja za one kojima je praktično nemoguće pronaći posao, bez obzira na stečeno obrazovanje i vještine.

Ideja je da se u našem društvu solidarnost podigne na višu razinu i da oni kojima se danas pomaže sutra pomažu drugima. Poučen dugogodišnjim društvenim aktivizmom, koji ga je možda i koštao sigurnog posla i egzistencije, Petar je izabrao ne svrstati se u političke tabore, a da bi si osigurao ono što bi svatko od nas trebao imati: posao za dostojanstven život.


Jedan ovakav projekt bi svojim potencijalnim uspjehom otvorio potpuno nove mogućnosti za mnoge koji sada razmišljaju od odlasku iz Hrvatske. Pogledajte projekt koji je Petar osmislio i ako vam se svidio – uključite se.




Niste u mogućnost novčano pomoći, uvijek možete pomoći dijeleći link na društvenim mrežama ili prosljeđujući ga nekome tko bi mogao pomoći na bilo koji način u pokrivenosti projekta.

Zajedno smo jači, zar ne?

A ako i ti želiš postati sam svoj šef, više o potporama i akciji za poduzetnike možeš saznati KLIKOM OVDJE.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI