Sastanak Povjerenstva za vjeroučiteljske mandate i personalna pitanja

Sastank
(FOTO: Požeška biskupija)

03.07.2017. | Požeška biskupija
Pregleda: 3100

U Dvorani sv. Lovre Biskupskog ordinarijata u Požegi danas je održan sastanak Povjerenstva za vjeroučiteljske mandate i personalna pitanja. Zadaća Povjerenstva je da provjerava jesu li kandidati za vjeroučitelje u školi i vjerski odgoj u predškolskim ustanovama na području Požeške biskupije u skladu s crkvenim i državnim normama po svojoj stručnosti, duhovnoj izgradnji, moralnom i eklezijalnom životu prikladni za navjestiteljsko poslanje. Pored toga Povjerenstvo vodi brigu o rasporedu vjeroučitelja u školama i predškolskim ustanovama, prati njihov predavački rad i djelovanje u župi te rješava probleme koji mogu pri tom nastati.

Povjerenstvo u sastavu: Robert Mokri, predstojnik Katehetskog ureda, msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar, Ivica Lalić, vjeroučitelj i Patricija Brdar, suradnica u Katehetskom uredu, raspravljalo je o pristiglim zamolbama za posao, radnim mjestima i o problemskim situacijama vjeroučitelja, a nastavak sjednice dogovoren je za mjesec kolovoz prije početka nove školske godine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI