Martina Dalić: ¨U Konzumu neće biti otpuštanja!¨

Radnici u Konzumu
(FOTO: PIXELL)

02.07.2017. | 24 sata
Pregleda: 6236

U subotu je istekao rok do kada su se trebali znati detalji o 480 milijuna eura novog kredita za posrnuli Agrokor. Neizvjesno je hoće li u tome sudjelovati i ruske banke ili će na kraju cijeli iznos pokriti američki fond Knighthead i Zagrebačka banka.

No što je sigurno je da će biti zatvaranja poslovnica Konzuma i to njih stotinjak, a unatoč zabrinutosti sindikata, ministrica gospodarastva Martina Dalić u intervjuu za HRT poručila je kako neće biti otpuštanja, prenosi N1.

Dodala je kako će Vladin izvanredni povjerenik Ante Ramljak učiniti sve kako bi se višak radnika prebacio u trgovine Konzuma koje ostaju raditi. Izrazila je i zadovoljstvo dosada učinjenom rekonstrukcijom Agrokora.


- Europska unija i dalje nam otvara prilike, no o Hrvatskoj ovisi hoće li ih znati u cijelosti iskoristiti. Izvoz je posljedica prilika koje je pružilo zajedničko tržište. Treba iskoristiti priliku koju pružaju europska sredstva, ali i politčku stabilnost koju smo stvorili - komentirala je Dalić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI