Počelo je asfaltiranje ceste u Klisi

Asfaltiranje ceste u Klisi
(FOTO: Compas.com.hr)

02.07.2017. | Compas.com.hr
Pregleda: 3594

Projekt "Rekonstrukcija prometnice - asfaltiranje kolnika s uređenjem putnih jaraka - N0701 u Klisi" privodi se kraju. Danas su radove obišli gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i Marijan Strganac, direktor gradskog komunalnog poduzeća Lipkom d.o.o.

- Klisa, kao prigradsko naselje polako dobiva svoju vizuru. Ona je vrlo bitno naselje, interesantno za stanovništvo i možemo reći da u samoj Klisi više nema parcela za prodaju. Ono što je Grad Lipik ovdje napravio jest kompletna infrastruktura, dakle sve osim kanalizacije. Završetkom ovog kapitalnog projekta želimo osigurati kvalitetu života stanovnika ove ulice i podignuti ga na jednu višu razinu. Sve ono što smo govorili u kampanji i što je bilo u planu, na zadovoljstvo svih nas, a ponajviše stanovnika Klise, jest realizirano. Kao što smo radili u prethodnom mandatu, tako ćemo i ovom narednom razdoblju od četiri godine, ako ne i efikasnije, rekao je gradonačelnik Kasana.

Ovi radovi ukupne su vrijednosti 622.000,00 kune s PDV-om, a kako smo ranije pisali sufinancira ih Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije do vrijednosti 500.000,00 kuna, dok je ostatak sredstava osiguran u gradskom proračunu.


- Putem javne nabave odabran je izvođač radova - tvrtka Poduzeće za ceste d.o.o. Bjelovar. Riječ je o cesti dužine 570 metara, a u sklopu radova predviđeno je kompletno uređenje odvodnje, kolnih ulaza i asfaltiranje ceste u širini 4 metra, dodao je direktor Strganac.


Radovi se izvode dva mjeseca, a rok za njihov završetak u cijelosti je sljedeći tjedan kad će biti primopredaja i tehnički pregled.

izvor: www.compas.com.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI