Ljeto u Gradskoj knjižnici Pakrac

Ljeto u pakračkoj knjižnici
(FOTO: Pakrački list)

02.07.2017. | Pakrački list
Pregleda: 4728

Pakračka gradska knjižnica će i ove godine tijekom ljeta raditi po prilagođenom radnom vremenu: Ove godine naša knjižnica u srpnju i kolovozu kao i dosadašnjih godina uvodi manje promjene u radno vrijeme. Naime, ponedjeljkom radi od 10 do 18 sati, dok ostale dane u tjednu radi od 7,30 do 15,30. Radne subote će korisnici pričekati do rujna, doznajemo od ravnateljice Monike Lucić Fider.

"Kažu kako je ljeto doba godine kad ljudi imaju najviše vremena za čitanje ili se eto prisjete tog davno zaboravljenog načina provođenja slobodnog vremena. Slijedom toga, put ih nanese i u najbližu knjižnicu, ako već nisu na kiosku tržili i kupili najnovije bestselere”, kaže Lucić Fider i dodaje, "u svakom slučaju, članarina u našoj pakračkoj knjižnici je financijski isplativija, jer za samo 50 kuna godišnje možete birati između 30- ak tisuća svezaka knjiga koje ćete pročitati.”

Prostor čitaonice svakodnevno nudi tisak, periodiku ali i prostor za učenje i korištenje računala, dok na Dječjem odjelu najmlađi mogu provesti vrijeme u čitanju, igranju društvenih igara, gledanju crtanih filmova i kreativnom radu.


Ukoliko vrele dane odlučite kratiti na ovaj način, u suradnji s ravnateljicom knjižnice pripremili smo vam izbor knjiga koje biste, ovisno o ukusima i afinitetima, mogli pročitati tijekom ovog ljeta.


Bogat program koji će se odvijati u pakračkoj knjićnici tijekom ljeta možete pogledati ovdje.

izvor: www.pakarackilist.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI