Najava ¨Teatralia¨ i 3. Kafea Gradskog kazališta Požega

Gradsko kazalište Požega
(FOTO: M.M.)

30.06.2017. | M.M.
Pregleda: 2844

U prostoru Galerije Ciraki danas su najavljena predstojeća događanja u Gradskom kazalištu, završetak kazališne sezone 2016./2017.god. i program ovogodišnjih "Teatralia" te najava 3. Kafea - kazališnog festivala.

"Pozivam sve večeras na obilježavanje zatvaranja sezone odnosno na kazališni događaj "Teatralia" gdje smo pripremili niz događanja, a prvi po redu je predstavljanje kazališnih novina u kojima možete pogledati sva događanja koja su se događala tijekom cijele sezone i najava za iduću sezonu.

U Galeriji Ciraki bit će izložba plakata svih predstava koje su gostovale i koje smo radili u vlastitoj produkciji, u 20 sati je repriza predstave "Imam jednu želju" srednjoškolske kazališne družine, a nakon toga slijedi iskorak van kazališne dvorane na terasu gdje ćemo se poigrati sa SKAD-ovcima kroz improvizacije u ležernoj atmosferi i u 22 sata trio odnosno "Komični koncert"." - rekla je Marijana Matoković






Program ovogodišnjeg Kazališnog festivala koji po treći puta organizira Gradsko kazalište Požega, a našlo se u sklopu Požeškog kulturnog ljeta pa KAFE započinje 3. srpnja monodramom "Samo jedna Žena", 4. srpnja je predstava "Anatomija mačke", 5.srpnja "(Slučajni) perverznjak", 6.srpnja "Od tišine do glazbe", 7.srpnja "Bračne ponude", 8. srpnja "Kraljevna na zrnu graška" i "Floromanija" i 9. srpnja "Srećkovići".

Predstava "Anatomija mačke" je stigla preko Ilijane Lončar u ovogodišnji program koja kaže:

"Zahvaljujem se Gradskom kazalištu Požega na prilici da moja ideja bude realizirana po prvi puta. To je profesionalna plesna predstava kao autorski projekt Ksenije Zec i Petre Kršćanec s akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu.

To je projekt koji je nastao u produkciji umjetničke organizacije 21-21 i Zagrebačkog kazališta mladih te je četvrta u nizu projekta "Svi na plesnu predstavu", a omogućena je od Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Ulaz je besplatan jer je pod pokroviteljstvom ministarstva."




"Svi programi su besplatni za umirovljenike, đake i studente. Predstave "Samo jedna žena", "Slučajni perverznjak", "Floromanija" i Srećković" ulaz je 25 kuna, a ostalo je besplatno. Želja nam je da što veći broj ljudi dođe i pogleda predstave i cjelokupni program KAFE-a koji smo nastojali složiti da ipak svojom kvalitetom zadovolji ukuse publike i gdje će se naći za svakoga po nešto." - rekao je Kazimir Balog







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI