Ljeto u knjižnici u Pleternici

Ljeto u knjiznici u Pleternici
(FOTO: M.B.)

30.06.2017. | R.M.
Pregleda: 2758

Radno vrijeme za korisnike tijekom ljeta, bit će ponedjeljkom, srijedom i pekom od 8 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati. Subotom knjižnica neće raditi tijekom ljeta.



Program za djecu odvijat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 11 sati, u suradnji s udrugom Društvo naša djeca Pleternica, a djeca će moći sudjelovati u pričonici u parku na igralištu ponedjeljkom, srijedom igrati društvene igre, a petkom gledati animirani film po izboru.


Program za odrasle odvijat će se utorkom i četvrtkom u vremenu od 18 do 20 sati. Utorkom ćemo prikazivati filmove iz našeg knjižničnog fonda koji su snimljeni prema bestselerima, dok će četvrtkom u knjižnici biti druženja nazvana Kava u knjižnici u sklopu kojih ćemo osnovati književni klub za odrasle, uvesti kviz natjecanja po uzoru na pub kvizove, održati kreativne radionice te večeri humora. Posebno nam je drago što su nam se u ovome programu priključile i udruge DND Pleternica, Pleternički čoraci iHrvatsko žensko društvo s jednim zajedničkim ciljem, a to je organizirati zanimljiva i raznovrsna događanja za sve naše sugrađane.


Program Ljeto u knjižnici osmišljen je kako bismo ispunili ove vruće, ljetne dane te djeci i odraslima ponudili zabavno i ispunjeno ljeto i ljetne praznike!

Zahvaljujemo se na podršci i Gradu Pleternici i Turističkoj zajednici Grada Pleternice te pozivamo sve da nam se priključe u brojnim aktivnostima koje nas očekuju ovoga ljeta.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI