Pero Barić iz Eminovaca moli za pomoć jer mu je nevrijeme odnijelo krov

Nevrijeme u Eminovcima
(FOTO: M.M.)

28.06.2017. | M.M.
Pregleda: 22649

Nevrijeme koje je danas zahvatilo Požegu, a pogotovo Eminovce napravilo je veliku štetu gdje je jak vjetar nosio krovove s kuća ali i čupao i lomio stabla. U Osječkoj ulici koliko je snažno puhao srušio je i zid "Kazneno popravnog doma" u Požegi u zatvorenom dijelu zatvora preko puta trgovačkog centa "Plodine".




Peri Bariću iz Eminovaca odnijelo je krov s kuće ali i odvalilo "fajermar" odnosno čeonu stranu kuće.






"Sve se odvilo u svega tri minute gdje je pijavica nosila kamenje i odnijela mi krov. Kapelaja nemam niti jedne, sav crijep je pobacalo na cestu i okolo kuće. Supruga mi je bila s djecom na dvorištu i kada je to počelo lomiti grane i puhati pobjegli su u kuću, a petero djece je bilo u strahu i šoku." - prepričava nam shrvani Pero




Pero ima petero djece te živi u trošnoj kući s malim primanjima te nije u mogućnosti financijski popraviti krov,a boji se ponovne kiše i nevremena te moli za pomoć oko prekrivanja krova.




Svi koji su u mogućnosti pomoći Peri i njegovoj obitelji mogu se javiti u Eminovce na kućni broj 64 ili na broj mobitela 098 185 8838.








Vatrogasci DVD-a Jakšić su također na terenu te saniraju srušena stabla koja se nalaze na prometnicama.
























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI