HYPO LIMAČI iz Osijeka osvojili prvo mjesto na turniru, a domaćini drugo

Hypo limači Osijek
(FOTO: M.M.)

25.06.2017. | M.M.
Pregleda: 5646

NK "Dinamo" Vidovci – Dervišaga po drugi puta su organizirali turnir za mladež, a ovoga puta za tri kategorije u tri dana.

Jučer je završen prvi dio natjecanja za godište 2006. i mlađe na kojem je pobjednik ekipa iz Osijeka Hypo Limači dok je druga ekipa NK "Dinamo" Vidovci – Dervišaga koji su izgubili prvo mjesto u izvođenju jedanaesteraca dok je treće mjesto pripalo ekipi iz Slavonskog Broda.





"Na turniru se natječu ekipe iz pet županija s preko 600 djece koje sudjeluju. Sve ovo se ne bi moglo organizirati bez naših veterana, roditelja djece koja igraju za NK" Dinamo" i svih onih koji nam pomažu.


U posjet ovom turniru došao nam je i Matej Mitrović koji je svojim radom uspio doći do reprezentacije jer uz predan rad i veliki trud daje primjer svim ovim mladim naraštajima da se može uspjeti u nogometu." - rekao nam je predsjednik NK" Dinamo" Vidovci – Dervišaga




Dodjeli pehara i medalja prisustvovao je Matej Mitrović zajedno s Tomislavom Čabrajom.




Najbolji strijelac je igrač vidovaca Tvrtko Janković, golman Andrej Vladetić iz Osijeka, a najbolji igrač turnira je Sergej Levak također iz Osijeka.
































































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI