Predsjedničina čestitka povodom Dana državnosti

Kolinda sa zastovom RH
(FOTO: Index.hr)

25.06.2017. | Ured Predsjednice
Pregleda: 3459

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u subotu je uputila čestitku hrvatskim državljanima u povodu Dana državnosti, 25. lipnja, podsjećajući da je prije 26 godina Hrvatski sabor donio najveću odluku u našoj povijesti – odluku o neovisnosti i suverenosti Republike Hrvatske te da je sada "pred nama zadaća da izgradimo moderno i napredno društvo, u kojemu će svatko imati sigurnu budućnost i moći ostvariti svoje težnje i potencijale”.

"Prije dvadeset šest godina Hrvatski je sabor donio najveću odluku u našoj povijesti – odluku o neovisnosti i suverenosti Republike Hrvatske. Time je ispunjena legitimna povijesna težnja hrvatskoga naroda. Svoju smo državu potom časno branili i oslobodili u Domovinskom ratu.

Sada je pred nama zadaća da izgradimo moderno i napredno društvo, u kojemu će svatko imati sigurnu budućnost i moći ostvariti svoje težnje i potencijale. Uvjerena sam da ćemo u duhu istoga zajedništva kojim smo pod vodstvom prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana stvarali neovisnu Hrvatsku to i ostvariti.


Svim hrvatskim državljanima u domovini i inozemstvu srdačno čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske!”, stoji u čestitki hrvatske predsjednice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI