Pleternički turnir ulazi u završnicu

Pleternički turnir
(FOTO: M.J.)

23.06.2017. | M.J.
Pregleda: 3777

Na pleterničkom stadonu malih sportova igra se 22. po redu malonogometni turnir s mantinelom, a gotovo su do kraja privedene utakmice po skupinama, u današnjem programu je ostalo samo da Vallis aurea i CB Valentino odluče o pobjedniku i drugoplasiranom u uvodnoj utakmici dana u 19,00 sati.

Pobjednici preostale tri skupine su ekipe CB Red tab, AG Gradnja 97 i Helda trgovine. Nakon spomenute utakmice slijede četvrtfinalne utakmice u kojima se sastaju:

CB Red tab – Schalke 017


AG Gradnja 97 – MNK Pleternica


Vallis aurea/CB Valentino – CB Vertigo

Helda trgovine – Vallis aurea/CB Valentino

U prvom dijelu turnira najviše su pokazale tri ekipe koje su osvojile prva mjesta u svojim skupinama, CB Red tab je tek u posljednjoj utakmici drugog dana imao manjih problema sa Happyem, no na kraju je iskustvo presudilo i došli su do pobjede i osigurali prolazak dalje kao pobjednik skupine. Ekipa je sastavljena od igrača NK Slavena uz pomoć braće Kljajić iz Papuka, Pajića iz Požege i Tomislava Banožića iz Tim osvježenja, te odličnog golmana Marka Bilmeza.

AG Gradnja je isto tako bez većih poteškoća odradila prolazak u drugi krug, no osvajanje skupine bilo je malo teže, u posljednjoj utakmici protiv Schalkea 017 su slavili u ludom dvoboju rezultatom 6:5. Ovdje je riječ o mladoj gardi, Mikić, Solić, Šubara i ekipa sigurno imaju velike ambicije, i to s punim pravom!

Bučka ekipa Helda trgovine odigrala je odlično utakmice u skupini, dugo su zajedno, borbeni su i iskusni i sasvim sigurno će biti težak zalogaj u četvrtfinalu čak i ako nalete na vjerojatno prvog favortia turnira Vallis aureu.

Vallis aurea je ekipa Slavijinih prvotimaca pojačana za sjajnog Almedina Bundavicu, hrvatskog futsal reprezentativca. Zanimljiva je ekipa Schalke 017, sastavljena je od igrača iz Slavonskog Broda, djeluju prilično dobro, iako su imali ogromnih muka protiv iznenađujuće dobre ekipe Bilica koja je do samog kraja bila u igri za prolazak skupine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI