5. Vatrogasni kup Zakorenja za vatrogasni pomladak i mladež

5. vatrogasni kup DVD-a Zakorenje
(FOTO: DVD Zakorenje)

19.06.2017. | DVD Zakorenje
Pregleda: 4908

DVD Zakorenje organiziralo je je 5.Vatrogasni kup Zakorenja za vatrogasni podmladak i mladež ,a u sklopu ovog kupa organizirana su i 3. Općinska vatrogasna natjecanja i to za:Vatrogasni centar Brestovac,Vatrogasni Centar Jakšić i Vatrogasnu Zajednicu Garada Požege.

Natjecanje je otvorio Predsjednik Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije gosp.Željko Petrović koji se zahvalio organizatorima i ekipama.




Ovaj 5.Vatrogasni kup sponzorirali su Općina Brestovac,VZŽ Požeško-slavonske, tvrtka Konto, tvrtka Vatropromet i tvrtka Trento Promet. Predsjednik DVD-a Zakorenje u ime organizatora se zahvalio sponzorima na ukazanoj pomoći, kao i svim ekipama na njihovom dolasku. 




Nastupilo je ukupno 23.ekipe što je do sada najeveći broj od kako se kup u Zakorenju organizira i to u 4.kategorije. U kategoriji vatrogasnog podmladka muški  nastupilo je 13.ekipa: 1.mjesto  DVD  Zakorenje, 2.mjesto DVD Brestovac i 3.mjesto DVD Jakšić.br>
U Kategoriji vatrogasni podmladak ženski nastupilo je 3.ekipe: 1.mjesto DVD Godinjak, 2.mjesto DVD Brestovac i 3.mjesto DVD Slavonski Kobaš.

U kategoriji Vatrogasne igre za vatrogasni podmldak: 1.mjesto osvojila je ekipa DVD-a Zakorenje.

UKUPNI POBJEDNIK KUPA JE DOMAĆA EKIPA VATROGASNOG PODMLADKA MUŠKI DVD-a ZAKORENJE.

U kategoriji Vatrogasna Mladež muška nastupile su 4.ekipe: 1.mjesto DVD Baćindol, 2.mjesto DVD Zakorenje i 3.mjesto DVD Brestovac.

U kategoriji Vatrogasna Mladež ženska nastupile su 3.ekipe:1.mjesto DVD Nova Gradiška, 2.mjesto DVD Brestovac i 3.mjesto DVD Požega.



Na općinskom vatrogasnom natjecanju za Vatrogasni centar Brestovac u kategoriji Vatrogasni podmladak muški nastupile su 3.ekipe: 1.mjesto DVD Zakorenje, 2.mjesto DVD Brestovac i 3.mjesto DVD Ivandol.

U kategoriji Vatrogasnog podmladka ženski nastupila je samo jedna ekipa  bez konkurencije 1.Mjesto DVD Brestovac.

U kategoriji Vatrogasne mladeži muške nastupile su 2.ekipe:1.mjesto DVD Zakorenje i 2.mjesto DVD Brestovac.

U kategoriji Vatrogasne mladeži ženske nastupila je samo jedna ekipa bez konkurencije 1.mjesto DVD Brestovac.

Općinsko vatrogasno natjecanje V.C Jakšić.

U kategoriji Vatrogasnog podmladka muški nastupile su dvije ekipe:1.DVD Jakšić 1 i DVD Jakšić 2. U kategoriji Vatrogasne mladeži muške nastupila je samo jedna ekipa bez konkurencije: 1.Mjesto DVD Jakšić.

Gradsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice grada Požege

U kategoriji Vatrogasnog podmladka muški nastupile su dvije ekipe: 1. mjesto DVD Gornji Emovci 1 i 2. mjesto DVD Gornji Emovci 2.U kategoriji Vatrogasna mladež ženska nastupila je samo jedna ekipa bez konkurencije 1.mjesto DVD Požega .

Zahvlanice, diplome, pehare i medalje podljelili su zamjenik načelnika Općine Brestovac gosp.Jozo Buće, županijski vatrogasni zapovjednik gosp. Josip Ugrin i predsjednik Vatrogasne mladeži Vatrogasnog centra Brestovac gosp. Matej Lončarević.

U ime domaćina Predsjednik DVD-a Zakorenje gosp.Slavko Lončarević zahvalio se svima koji su pomogli ovo natjecanje ,te čestitao svim ekipama na ostvarenim rezultatima i zatvorio ovo vatrogasno natjecanje.

TEKST I FOTO: DVD ZAKORENJE


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI