Nakon Broda titula seli u Čačince

Memorijalni turnir Tomislav Šedevi
(FOTO: M.J.)

18.06.2017. | M.J.
Pregleda: 8117

U Gradcu je sinoć održan 2. Memorijalni turnir Tomislav Šedevi u organizaciji Nogometnog kluba Slaven. U sjećanje na pokojnog igrača NK Slavena Tomislava Šedevija koji je tragično nastradao 21. studenog 2015. godine u Vukovaru gradački turnir okupio je 22 ekipe. Osim domaćih pleterničko – požeških ekipa u Gradac su stigle i ekipe iz Slavonskog Broda, Našica, Nove Gradiške, Čačinaca..



Nakon gotovo 6 sati odličnog malog nogometa u završnicu su stigle 3 ekipe, domaća Udruga Branko Drinovac Lega, brodska ekipa Išler – obrt za proizvodnju kolača te Lješnjak United iz Čačinaca. Na prvi pogled za favorita je slovio Išler, ekipa sastavljena od prvoligaških malonogometnih igrača predvođena Almedinom Bundavicom, hrvatskim futsal reprezentativcem. Voljom ždrijeba odlučeno je da Udruga Branko Drinovac Lega ide izravno u finale, a Išler i Lješnjak UTD su se međusobno borili za plasman u finalni dvoboj.





Nakon zaista sjajne utakmice u polufinalu rezultat je bio 2:2, pa je o finalistu odlučila lutrija sedmeraca. Nakon 5 pogodaka u posljednjoj seriji za Išler je pucao upravo Bundavica, inače nevjerojatno dobar izvođač udaraca sa 7 metara, no ovoga puta nije bio precizani u finale se plasirala ekipa iz Čačinaca.

Iako nešto umorniji, gosti iz Čačinaca su u finalu bili dominantni i s konačnih 3:0 su došli do zaslužene pobjede te su postali nasljednik brodskog CB Truck kao drugi pobjednik Memorijala Tomislava Šedevija.




Čitav turnir je sjajno organiziran, bilo je zaista puno posjetitelja i koji nisu zaigrali a koji su se odlično proveli do kasnih noćnih sati. Naravno, NK Slaven će i sljedeće godine čuvati sjećanje na pokojnog Tomislava, ekipa iz Čačinaca je najavila da dolazi braniti titulu, izazivača će sasvim sigurno i te kako biti!

Fotogaleriju memorijalnog turnira pogledajte ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI