Gradonačelnik Puljašić primio učenike požeških osnovnih škola koji su sudjelovali na natjecanjima

prijem učenika kod gradonačelnika Puljašića
(FOTO: M.M.)

14.06.2017. | M.M
Pregleda: 4133

Gradonačelnik Požege Darko Puljašić primio je u Gradskoj vijećnici učenike osnovnih škola koji susudjelovali na državnim natjecanjima u školskoj godini 2016./2017. Na prijemu su sudjelovali učenici OŠ D. Cesarića, A. Kanižlića, J. Kempfa te Katolička osnovna škola.

"Hvala vam što na svim tim natjecanjima predstavljate ne samo škole, već i grad Požegu. Hvala i vašim mentorima koji tako promoviraju naš grad, zdrav život te promoviraju ono što mi cijelo vrijeme tvrdimo, a to je da možemo biti najbolji. Kada svi zajedno upremo, možemo puno toga postići, a vi ste živi dokaz za to. Uz žrtvovanje i odricanje te rad sa svojim mentorima postigli ste mnogo i čestitam vam na tome. I dalje ćemo se truditi da podupiremo ovakve iznimne učenike kao što ste vi", rekao je Darko Puljašić.





Učenici su redom govorili u kojem području su se natjecali pa je tako bilo onih koji su zapažene rezultate postigli na raznim sportskim natjecanjima poput trčanja crossa, plivanja, nogometa i šaha, zatim iz područja biologije, matematike, informatike, fizike, tehničke kulture i ostalih.



























































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI