U subotu turnir u sjećanje na velikog čovjeka Tomislava Šedevi

Memorijalni turnir
(FOTO: M.J.)

14.06.2017. | M.J.
Pregleda: 7919

Nogometni klub Slaven Gradac u subotu po drugi put organizira malonogometni turnir u sjećanje na svog tragično poginulog suigrača Tomislava Šedevi koji je 21. studenog tragično stradao nadomak Vukovara.




Tomislav je rođen 27. prosinca 1983. godine, odrastao je u Sesvetama, a nogometom se počeo baviti u Gradcu gdje je proveo gotovo kompletan igrački staž, a bio je aktivan i u malonogometnim klubovima Zarilac i Birtijca iz Šumanovca. Osim nogometa, posljednjih nekoliko godina nakon što je preživio tešku prometnu nesreću, posvetio se biciklizmu, osnovao je i udrugu "Tim guvernal" koja je nakon njegove smrti dobila ime po njemu. Sa svojim prijateljima na dva kotača odradio je nevjerojatna putovanja, bio je u Međugorju i na 2700 kilometara dugom putovanju do Vatikana. Njegovu neostvarenu želju da posjeti rodno mjesto pape Ivana Pavla II nakon njegove smrti odradili su njegovi prijatelji iz udruge..






Tomislav je bio djelatni vojnik, kako je na Dan sjećanja 18. studenog bio na straži odlučio je 21. odraditi svoje "pedaločašće" žrtvama Vukovara, u ranu zoru krenuo je unatoč jakoj kiši put Vukovara s Tomislavom Crnjcem i Robertom Novićem, a njegova volja je bila nezaustavljiva, na nagovaranje da odustanu i put odrade neki drugi dan kada ne bude kiše odgovorio je u svom stilu - "Ako su oni mogli ginuti za nas, mogu i ja kisnuti za njih". Nastavio je put koji je okončan stravičnom prometnom nesrećom nadomak Vukovara, Heroj ulice pao je u gradu heroja, na Trpinjskoj cesti..

Doista je riječ o jednom posebnom čovjeku, neslomljivog duha, zarazne pozitive i nevjerojatnih ideja, čovjeku na kojeg sjećanje neće nikada izbljediti, a da tako i bude svi zajedno se možemo pobrinuti i u subotu dolaskom u Gradac.




2. Memorijalni malonogometni turnir Tomislav Šedevi održava se u Gradcu na školskom igralištu, početak je u 17,00 sati a organizator poziva sve ekipe da dođu što ranije da bi kompletan program mogao krenuti u zakazano vrijeme. Prema najavama u Gradac stiže nekoliko sjajnih malonogometnih ekipa sa prvoligaškim futsal igračima, stiže i čak 5 ekipa Hrvatske vojske među kojima i malonogometna reprezentacija HV-a, konkurencija je jaka, ali sigurni smo da i domaće ekipe i te kako imaju odgovor.




Najbolje ekipe naravno očekuju novčane nagrade, a sve posjetitelje bogata ponuda pod velikim šatorom.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI