OŠ Antuna Kanižlića obilježila dan škole

Dan škole OŠ Antuna Kanižlića
(FOTO: Pozega.hr)

14.06.2017. | Pozega.hr
Pregleda: 3575

Pred punom dvoranom Gradskog kazališta sinoć su svoju završnu priredbu održali učenici osnovne škole Antuna Kanižlića. Uz pomoć svojih učitelja i nastavnika, kroz gotovo dvadeset točaka, učenici su pokazali što su sve naučili.



Tako su požeški osnovnoškolci obilježili svoj Dan škole priredbom kojom su kroz pjesmu, ples i glumu pokazali ljubav prema svom gradu i njegovim znamenitim građanima. Brojna publika, kroz šarolike interpretacije, mogla je saznati ponešto o Kraljevićevom stvaralaštvu i Lermanovim ekspedicijama, Kanižlićevoj "Svetoj Rožaliji", životu Josipa E. Tomića i naučiti zanimljive stvari o povijesti našega grada.





Priredbu je došao pogledati i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

- Draga djeco, znajte da je sve moguće i da je sve na vama, a na nama odraslima je da zajednički upremo kako naša djeca ne bi odlazila u Irsku već ostajala u Požegi. Zato moramo raditi više, biti iskreni i shvatiti svoja ograničenja, ali i svoje ogromne kvalitete. Djeca su to pokazala ovom priredbom pokazala i dok god su oni ovdje imat ćemo lijepu i svijetlu budućnost – poručio je gradonačelnik.



izvor: www.pozega.hr




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
1. Jesam
2. Nisam
3. Nisam glasovao/la
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI