Završna konferencija projekta ¨Petica za dvoje - III. faza¨

Konferencija projekta "Petica za dvoje - III. faza"
(FOTO: pozega.hr)

12.06.2017. | M.M/pozega.hr
Pregleda: 7162

Na današnjoj završnoj konferenciji projekta "Petica za dvoje - III.faza" predstavljene su provedene aktivnosti i ostvareni rezultati u okviru projekta, s osvrtom na značaj pomoćnika u nastavi za djecu s poteškoćama. U provedbi druge faze projekta "Petica za dvoje" 33 asistenta pomagalo je učenicima s posebnim potrebama u sve tri gradske osnovne škole.



- Prije svega vam hvala što pomažete našoj djeci. Drago mi je da smo između velikog broja prijavljenih izabrali one koji su najbolji, što se prvenstveno vidi po rezultatima djece s kojima radite. Grad Požega će nastaviti davati podršku i sufinancirati, sve na tragu onoga što "petica" je – pomoć, edukacija, tim, integracija, ciljanost, afirmacija. Afirmacija naše djece koja imaju poteškoća u razvoja, da ih zajednički integriramo u društvo jer na to imaju pravo. Grad Požega je prijatelj djece i ovo je jedan od načina na koji ćemo ih sigurno nastaviti pomagati – poručio je gradonačelnik Puljašić.





Podsjetimo, ukupno 33 asistenta pomagalo je u nastavi 34 učenika s poteškoćama u tri osnovne škole u Požegi – OŠ Julija Kempfa, OŠ Antuna Kanižlića i OŠ Dobriše Cesarića. Nositelj projekta je Grad Požega, a realiziran je putem Ureda za europske integracije Grada Požege. Projekt Petica za dvoje sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020., a njegova je vrijednost 1.504.970,00 kuna, od čega je 120.397,60 kune sufinancirao Grad Požega, a 1.384.572,40 kuna Europska unija.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI