Vožnja pod utjecajem alkohola, dvije teže prometne i prometne s materijalnom štetom

Prometna nesreća
(FOTO: Mladen Mirković)

12.06.2017. | M.M.
Pregleda: 6056

Policijski službenici su 11.lipnja 00:15 sati prilikom kontrole prometa u Antunovcu zatekli 30-godišnjeg vozača osobnog automobila marke "Audi", daruvarskih registarskih oznaka, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,52 promila.

Nešto kasnije oko 3.30 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 49-godišnjeg vozača osobnog automobila marke "VW", požeških registarskih oznaka, koji je upravljao pod zabranom i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,99 promila.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja obojica su smještena u posebne prostorije policije do otrežnjenja te protiv njih slijede prekršajne prijave.


Isti dan oko 6:30 sati u mjestu Marindvor 32-godišnji vozač osobnog automobila marke "Renault", požeških registarskih oznaka, iz za sada neutvrđenog razloga je sletio s kolnika i udario vozilom u betonski kolni ulaz.


U ovoj prometnoj nesreći 32-godišnjak je teško tjelesno ozlijeđen te slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja.

31-godišnji vozač osobnog automobila marke "BMW", slavonskobrodskih registarskih oznaka 11.lipnja oko 17:20 sati u mjestu Frkljevci uslijed nepropisnog pretjecanja udario je 57-godišnjeg biciklistu koji je skretao ulijevo. Vozač bicikla je pao na kolnik i teško se ozlijedio te protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Tijekom vikenda dogodila se i jedna prometna nesreća s lakše ozlijeđenim biciklistom koji je sletio s kolnika (3,11 promila) u mjestu Brodski Drenovac te četiri bijega s mjesta prometne nesreće u Jakšiću, Mihaljevcima, u Požegi na raskrižju ulica Kralja Zvonimira i Osječke te na prometnici Bučje-Brodski Drenovac.

Dan prije odnosno 10. lipnja oko 20:40 sati u mjestu Kula verbalno su se i tjelesno sukobila trojica muškaraca starosti 17, 19 i 40 godina. Slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI