Počeli radovi na izgradnji doma ribiča

Drenovački ribnjak
(FOTO: J.Š.)

11.06.2017. | F.M.
Pregleda: 6321

Nakon uspješno odrađene prve faze radova na drenovačkom ribnjaku , koji je u vlasništvu ŠRD MRENA iz ovoga sela, u kojoj je iskopano i premješteno nekoliko tisuća kubnih metara šljunka i zemlje , nakon čega je ova ribolovna voda dobila konačni oblik i izgled, započeli su radovi na drugoj fazi koja će obuhvatiti izgradnju Doma ribiča s pomoćnim prostorijama i velikom sjenicom , s koje će se pružati prekrasan pogled na cijeli ribnjak.

U ovoj fazi radova planirano je i izvođenje daljnjeg hortikulturalnog uređenja neposrednog okoliša, kao i izgradnja pristupnog puta do ribnjaka, Mandarića sokaka, u dužini od oko osam stotina metara. Za izgradnju ovog puta bit će neophodna pomoć županije požeško-slavonske i župana Alojza Tomaševića, te neizostavno grada Pleternice.

Radove oko temeljenja Doma ribiča, koji su upravo ovih dana odrađeni , kao i sve nadolazeće, dobrovoljnim radom izvode članovi ŠRD MRENA kao i njihovi prijatelji iz drugih drenovačkih udruga. Financiranje i nabavku potrebitog građevinskog materijala, osigurao je grad Pleternica i gradonačelnica Antonija Jozić, koja je velika ljubiteljica prirode i štovateljica društvenih događanja. Dovršetak radova planiran je za kraj jeseni, kada bi drenovački Dom ribiča trebao biti doveden u stanje uporabljivosti sa svim sadržajima kako je to zamišljeno i kako je planirano. I ovim putem članovi ŠRD MRENA iz Drenovca, zahvaljuju se svima onima koji su im u dosadašnjem njihovu razvoju na bilo koji način pomogli, te se nadaju da su svojim ponašanjem i radom opravdali njihovo povjerenje. BISTRO , ne samo na drenovačkom ribnjaku!






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI