¨Zlatne grive, Zlatne doline¨ 11.lipnja od 10 sati u Mihaljevcima

(Iz arhive)
(FOTO: 034 portal)

10.06.2017. | M.M.
Pregleda: 6217

14. Revijalna utakmica u vožnji zaprega i 10. Izložba konja odnosno "Zlatne grive, Zlatne doline" održat će se u Mihaljevcima 11. lipnja s početkom od 10:00 sati točnije pored igrališta NK "Croatia" u Mihaljevcima.

Kako smo rekli program kreće u 10 sati gdje će uzgajivači izložiti svoje konje koji će potom biti ocijenjeni od strane sudaca, nakon toga u 11:00 sati slijedi Svečano otvorenje "Zlatne grive, Zlatne doline" pa se u 12:00 sati pokazuje i ocjenjuje najljepša svatovska zaprega.





U 13:30 sati je utakmica preciznosti sa zapregama, te u 14:00 sati utakmica brzine također sa zapregama, a potom dodjela nagrada u istim natjecanjima.





Nakon toga dolazi najzanimljiviji dio kako za uzgajivače tako i za gledatelje a to je vuča klada s parom konja i s jednim konjem i za 16:00 sati predviđeno je proglašenje pobjednika i zatvaranje izložbe.

Organizator s domaćinom poziva sve zainteresirane neka dođu u Mihaljevce kako bi vidjeli i uveličati cijelu izložbu, a za dobru atmosferu neka se ne brinu jer kao i svake godine organizator se maksimalno potrudi kako bi bilo ića i pića uz dobru glazbu.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI