Više od 200 planinara najavilo dolazak u Kutjevo

Planinari u kutjevačkom vinogorju
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

04.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4531

Tradicionalna svečanost Martinja i ove će godine u Kutjevu trajati puna dva dana. Već sutra (subota) ujutro u 10 sati okupljaju se planinarska društva na Trgu graševine, a svoj je dolazak ove godine najavilo više od 200 planinara iz Hrvatske i inozemstva. Nakon poslijepodnevne svinjokolje, predvečer će se održati zabavni program, a nastupaju rock-grupe Aldumaš i Next Time te Tihomir Kožina.

U nedjelju će se manifestacija nastaviti jutarnjim izletom za planinare, a poslijepodne za 14,30 sati zakazano je otvaranje Martinja te u 15 sati program krštenja mošta. Vino će krstiti vinski biskup Vladimir Bauer, a zatim će biti održano natjecanje u brzinskom ispijanju vina. Za najbolje natjecatelje predviđene su nagrade iznenađenja. U 16 sati na programu su nastupi KUD-ova, a u 17 tamburaški koncert. Nastupaju Gazde s Vedranom Vukojević, Garavuše i Da Capo.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI