Slavija u Kutjevu brani naslov pobjednika županijskog kupa

(Ilustracija)
(FOTO: M.J.)

06.06.2017. | A.M./sportalo.hr
Pregleda: 4156

Za kraj sezone ljubitelje nogometa očekuje prava poslastica, finale županijskog nogometnog kupa u kojem će snage odmjeriti dvije najjače momčadi naše županije, Slavija i Slavonija.

Poprište dvoboja će biti Športsko rekreacijski centar Kutjevo, a na suprotnim stranama su dvije momčadi koje se sjajno poznaju i sigurno nas očekuje još jedna uzbudljiva utakmica s neizvjesnim ishodom. Slavija je do finala stigla teškom pobjedom protiv Požege, a Slavonija je upravo u Kutjevu došla do uvjerljive 6:1 pobjede protiv tamošnjeg županijskog prvoligaša.





Riječ je naravno o momčadima koje se sjajno poznaju, svaka strana ima svoje adute i računice, trofej na kraju sezone je želja i jednih i drugih, a onda obično profitiraju gledatelji. Nakon nekoliko godina Slavonijine "pretplate" na naslov osvajača kupa, protekle godine je Slavija u Vidovcima došla do pobjede, pa oni u susret ulaze kao branitelj naslova.





Još je ovo jedna prilika za sve koji nisu bili na kutjevačkom stadionu da se uvjere da je riječ o možda i najljepšem stadionu u požeštini, a travnjak je u istoj kategoriji, tako da je su svi preduvjeti za pravi nogometni spektakl tu. Finale se igra u srijedu s početkom u 18,00 sati, a u slučaju da nakon 90 minuta ne bude pobjednika produžetaka nema, odmah se pucaju jedanaesterci.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI