Hrvatske reprezentativke stigle u Veliku, 9. lipnja spektakl

Ženska nopgometna reprezentacija Hrvatske u Velikoj
(FOTO: M.J.)

06.06.2017. | A.M./sportalo.hr
Pregleda: 5405

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija priprema se u Velikoj za dvije prijateljske utakmice proitv Bosne i Hercegovine. Naše reprezentativke su odradile prve treninge na glavnom terenu veličkog stadiona, a danas su u Bosni gdje će prvi puta odmjeriti snage s odabranim BiH nogometašicama.

U petak u 18 sati na rasporedu je i dvoboj u Velikoj, nakon dugog vremenskog perioda pravi nogometni spektakl na veličkoj ljepotici. Ovo je sigurno prava prilika da se ljubitelji nogometa u našem kraju uvjere kako cure igraju nogomet na vrhunskoj razini.

Vjerujemo da će stadion biti jako dobro popunjen, lijepo vrijeme, Hrvatska reprezentacija, vjerujemo da boljeg poziva nema, zaljubljenicima u nogomet u petak je mjesto u Velikoj! Naravno, naše reprezentativke zaslužuju i podršku s tribina, u gostoljubivost Veličana ne treba sumnjati, ako im se pridruže svi ne bi bilo neobično da Velika postane stalno mjesto okupljanja naše reprezentacije.


Požeština je željna nogometa, a ovaj tjedan je zaista fenomenalan za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu! U srijedu se igra "El classico" Slavonije i Slavije u finalu kupa u Kutjevu, u petak možemo iz bliza pogledati kako igra najbolja hrvatska nogometašica nakon Mace Maradone, Maja Joščak, a u subotu Požega na Rekreaciji igra prvu utakmicu kvalifikacija za MŽNL!



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI