59-godišnjak zaustavljen s 1,91 promila, a 46-godišnjak s 1,72 promila

Ilustracija
(FOTO: Google)

05.06.2017. | M.M.
Pregleda: 4644

Policijski službenici su u osobnom automobilu marke "Ford", požeških registarskih oznaka 3. lipnja oko 20:50 sati u mjestu Svetinja zatekli 59-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,91 promila upravljao osobnim automobilom marke "Ford", požeških registarskih oznaka.

U nedjelju, 4. lipnja oko 1 sat, u mjestu Lukač, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke "Renault", požeških registarskih oznaka, zatekli 46-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,72 promila.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.


Isti dan oko 12:45 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Frankopanska, Zrinske i Pavla Radića, 19-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke "Volkswagen"; požeških registarskih oznaka skretao je ulijevo, a da nije propustio sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera prilikom čega je udario u osobni automobil marke "Mercedes", požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 22-godišnjak.


U prometnoj nesreći 19-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Bana Jelačića te u mjestu Bilice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI