59-godišnjak zaustavljen s 1,91 promila, a 46-godišnjak s 1,72 promila

Ilustracija
(FOTO: Google)

05.06.2017. | M.M.
Pregleda: 4645

Policijski službenici su u osobnom automobilu marke "Ford", požeških registarskih oznaka 3. lipnja oko 20:50 sati u mjestu Svetinja zatekli 59-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,91 promila upravljao osobnim automobilom marke "Ford", požeških registarskih oznaka.

U nedjelju, 4. lipnja oko 1 sat, u mjestu Lukač, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke "Renault", požeških registarskih oznaka, zatekli 46-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,72 promila.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.


Isti dan oko 12:45 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Frankopanska, Zrinske i Pavla Radića, 19-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke "Volkswagen"; požeških registarskih oznaka skretao je ulijevo, a da nije propustio sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera prilikom čega je udario u osobni automobil marke "Mercedes", požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 22-godišnjak.


U prometnoj nesreći 19-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Bana Jelačića te u mjestu Bilice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI