Zahvala Darka Puljašića građanima Požege

Darko Puljašić
(FOTO: GO HDZ)

05.06.2017. | M.M./D.P.
Pregleda: 6860

Novoizabrani gradonačelnik Požege Darko Puljašić uputio je zahvalu svim sugrađanima i sugrađankama Požege koju prenosimo u cijelosti.

"Drage moje sugrađanke i sugrađani, hvala Vam od srca za svu podršku koju ste mi pružili proteklih tjedana! Postigli smo izvrstan rezultat kojim se trebamo ponositi, a on ne bi bio moguć da nije bilo Vas, mojih dragih prijatelja, mojih sugrađana koji su prepoznali naš program i viziju bolje, naprednije i razvijenije Požege.

Naše sugrađanke i sugrađani su ovim rezultatom, 61,5 posto, rekli sve! Ipak, pozivam i sve konkurente, sve koji su sudjelovali u izbornom procesu da zajedničkim snagama radimo za boljitak ovog grada, je ovaj grad, ovi građani i naša djeca zaslužuju bolje. Sa svojim stranačkim kolegama i suradnicima dat ću sve od sebe kako bi ovaj mandat prošao u poboljšavanju uvjeta za poduzetnike i privrednike kako bi Požega postala konkurentna na tržištu i poželjnija kako bi ljudi dolazili, a ne odlazili jer – jedno radno mjesto, jedna obitelj, jedno dijete više – JEDNA POŽEGA! Hvala! #hdz #jednapozega" – poručio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić


Urednik i redakcija 034portala čestita Darku Puljašiću i Ivici Kovačeviću na pobjedi i želi im sve najbolje u sljedeće četiri godine, a protukandidatima također sve najbolje i više sreće na sljedećim izborima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI