Luka za povijest unatoč spektakularnog gola Marija Mandžukića

Pobjednici Lige prvaka
(FOTO: sportalo.hr)

04.06.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 2551

Cardiff je bio domaćin najveće ovosezonske nogometne predstave, finala Lige prvaka u kojem su snage odmjerili Juventus našeg Marija Mandžukića i najveći klub 20-og stoljeća, Real Madrid.

Iako su nam klubovi i sportaši s područja Slavonije i Baranje "domicilni” i najdraži, jednostavno je nemoguće ostati hladan na ono što je odradio najbolji Hrvatski nogometaš svih vremena, Luka Modrić, nakon 90 minuta u Cardiffu više nitko tkoima "dvije čiste” Luki Modriću taj epitet nikako ne može osporiti. Mali čarobnjak je to bez ikakve dvojbe to zaslužio, niti Šukerova titula najboljeg strijelca svjetskog prvenstva se ne može mjeriti sa svime što je Luka odradio i osvojio u Realu. Luka je odigrao još jednu sjajnu partiju, bio je bez dileme ključna figura Reala, stizao je u obrani zatvoriti sve što je trebao, a u napadu je bio pokretač brojnih opasnih akcija Kraljevskog kluba. Bio je jednostavno igrač viška, Juventus nije imao igrača koji može parirati hrvatskom čarobnjaku i bez obzira na dva gola Ronalda Luka je bio najbolji pojedinac utakmice!

Pobjednici su uvijek u prednosti, ali ovoga puta je to na jedvite jade. Jer ono što je odigrao Mario Mandžukić zaslužuje samo jedan opis – epski! Mandžin gol za 1:1 će se sljedećih barem 10ak godina vrtjeti u najavama nekih budućih finala lige pravka. Slobodno možemo reći da je u najmanju ruku u rangu onog epskog gola Zinedina Zidanea u Glasgowu protiv Bayer Leverkusena.. Doktor Mandžo si je osigurao mjesto u povijesti jednog od najvećih klubova svijeta, ali i sigurno u povijesti najbogatijeg natjecanja svijeta!



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI