Ushi uhićen na granici i protjeran iz Hrvatske

Ushi Yama Susumu na Trgu Sv. Trojstva
(FOTO: Mario Nakić)

04.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5481

Pustolov koji je iz Japana odlučio obići svijet autostopirajući i bez novca, 40-godišnji Ushi Yama Susumu, našem čitateljstvu poznat jer je krajem rujna boravio u Velikoj, Požegi i Pakracu, priveden je na policiju i odlukom suda protjeran iz Hrvatske. Tako je barem objavio sam Ushi na svome Couchsurfing profilu.

Ushi je ostavio prilično dobar dojam na ljude koji su ga kod nas ugostili i čak je fascinirao mnoge svojim pustolovnim duhom i drukčijim načinom života. Prešao je gotovo cijelu Aziju i pola Europe, ali u Hrvatskoj je uhićen.

Iako nije napisao pojedinosti događaja, po komentarima ljudi koji su ga ugostili može se zaključiti kako je Ushi uhićen na zagrebačkom području.


Dodano u 17,20 sati


Prema pisanju Tportala, čiji su se novinari zainteresirali za njega čitajući 034portal, Ushi je prije tri dana uhvaćen na hrvatsko-slovenskoj granici jer je, prema policijskim informacijama, pokušao "prijeći granicu tamo gdje ne smije". Mora napustiti Hrvatsku do nedjelje i izrečena mu je zabrana povratka u našu zemlju na sedam mjeseci.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI