Promo: Za nastavak uspješnog razvoja svih mjesta općine Jakšić!

Ivica Kovačević u Treštanovcima
(FOTO: Lidija Galić)

02.06.2017. | PROMO
Pregleda: 6203

Drugi krug predizborne kampanje ušao je u završnicu. U ovih mjesec dana nije bilo jednostavno opisati i predstaviti što je sve učinjeno za sumještane, za općinu Jakšić u ovih 12 godina, koliko sam na mjestu načelnika.

Ponosan sam na kontinuitet, ali još više na učinjeno. Ostvarenih projekata u zadnje četiri godine bilo je mnogo, mnogo ih je i u pripremi. Općina Jakšić postala je nadaleko poznata kao jedna od uspješnijih po povlačenju financijskih sredstava iz raznih fondova – od europskih do nacionalnih. To ćemo nastaviti! Kroz kampanju, s protivničke strane, bilo je obmana i laži prema meni do zadnjih sati prijeizborne šutnje. Prozivali su me oni koji su osuđivani za najgore oblike ucjenjivanja i kriminalnih radnji. Tragikomični pokušaji opravdavanja spadaju u područje znanstvene fantastike i nebuloza, pa ih nismo ni komentirali. Čudimo se da ostali politički akteri i oni koji to žele biti na ovim izborima ulaze u saveze s takvim osobama. No, valjda i to govori o karakteru njihovog političkog eksperimenta.

Žao mi je zbog toga jer Jakšić zaslužuje ozbiljnu i odgovornu političku komunikaciju. Ono što sam ja radio to se vidi, i to moji mještani znaju i zato nisam reagirao. Ono što mislim da treba istaknuti i čemu se trebamo posvetiti su projekti, razvoj svih naših mjesta kako bismo imali što bolji i kvalitetniji život za sve nas i generacije koje dolaze. Ponavljam, znam da to moji sumještani prepoznaju i da njih ne mogu obmanuti jednodnevni prodavači magle. Život je ozbiljan, i posao vođenja općine odgovoran. Zato pozivam sve stanovnike Općine Jakšić s pravom glasa da izađu u nedjelju na izbore i biraju savjesno i odgovorno. Nudim nastavak projekata i razvoj Jakšića, i ako to i oni žele neka mi poklone povjerenje jer ih nikad neću iznevjeriti.


Ivica Kovačević, kandidat za načelnika



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI