Mladen Raguž: ¨Zahtjev za objavljivanjem ispravka sukladno odredbama Zakona o medijima¨

(ilustracija)
(FOTO: Ante Mandarić)

02.06.2017. | M.R.
Pregleda: 9331

Mladen Raguž poslao nam je ispravak vezano za objavljen članak pod naslovom "IZBORNI STOŽER OO HDZ JAKŠIĆ - Ivica Kovačević neće na sučeljavanje s osobom osuđenom za iznuđivanje" s pripadajućom dokumentacijom kojeg prenosimo u cijelosti.

"Poštovani gospodine,

dana 17. svibnja 2017. godine objavljen je članak na 034portal.hr pod naslovom "IZBORNI STOŽER OO HDZ JAKŠIĆ - Ivica Kovačević neće na sučeljavanje s osobom osuđenom za iznuđivanje" u kojem se namjerno, zlorabeći političku moć za širenje neistina, nastoji ograničiti moje slobodno djelovanje koje nije po volji vodstva lokalnih razina HDZ-a.


Sukladno odredbama članaka 40, 41 i 42 Zakona o medijima (NN br. 59/2004, 84/2011 i 81/2013), pozivam Vas da u cijelosti, na stranicama portala, objavite ispravak s pripadajućom mu dokumentacijom (običnom oku čitljivoj) koji Vam dostavljam u privitku."


"Drsko nasrćući na  na  krhke  temelje  demokratskoga i civiliziranog  hrvatskog društva gaženjem Ustava i zakona Republike Hrvaske koristeći doktrinu zločinačkih struktura koje su ih iznjedrile pojedinic članovi HDZ-a,  iznošenjem  laži protiv mene nastoje zamijeniti teze te tako obmanuti javnost  i  odvratiti  pozornost hrvatskoga  puka  od  vlastitoga  jada.

Zanemarujući pravovaljanost Potvrde o nekažnjavanju koju sam ishodio pri nadležnom Sudu i pravovljanost lista s mojim imenom,HDZ je javnosti  podmetnuo  presudu  bez pravnog učinka  koja  je  nastala u montiranom sudskom  postupku  za potrebe zločinačke  strukture.

U privitku  Vam  dostavljam preslike dokaza  o montiranom  sudskom  postupku(Očitovanja  sudaca  Predsjedniku  Državnoga  sudbenog  vijeća)  i presliku svog  dopisa Predsjednici  Republike  Hrvatske  s imenima  osoba uključenih  u montirani  postupak protiv  mene,  kao  i  onih  osoba, meni znanih,  uključenih  u rastakanje  hrvatske  države i nuštavanje hrvatskog naroda.  Snaga  dokaza je,  po  mojim  saznanjima,  jedinstvena  u sudskoj praksi!

Budući da je Ivica Kovačević bio ili je morao biti upoznat s gore navednim činjenicama i dokazima, svjesno je prekšio Ustav i zakon Republike Hrvatske.

Nakon 7. Općeg sabora Hrvatske demokratske zajednice na kojem je zločinačka struktura prijevarnim načinom preuzela stožernu stranku u uspostavi i obrani Države i osobito nakon preuzimanja vlasti na državnoj razini 2003. godine, uz već ranije preuzeti Ured Predsjednika Republike Hrvatske, započelo je razdoblje u kojem se članovi svih razina vodstva HDZ " ne trebaju držati zakona k`o pijan plita".

Obrazac ponašanja raznih Kovačevića iz HDZ-a usavršen je prigodom sloma Sanadera na pola njegova drugoga mandata. U trenutku odlaska razgolitio je i prokazao sebe i HDZ kao bandu razbojničku. Postavio je Jadranku Kosor za predsjednicu HDZ-a tako da je pogazio Statut vlastite stranke namećući manje zahtjevan način stranačkog izbornog postupka. Banda razbojnička je urlikanjem prihvatila Jadranku Kosor za predvodnicu, a ona je prihvatila predvodništvo bande.Izvanstatutarno i protuzakonito postupanje postalo je tako poželjno i prepoznatljivo ponašanje članova vodstva HDZ-a na svim razinama.

U Jakšiću 31. svibnja 2017. godine

Uz srdačan pozdrav i svako dobro,

Mladen Raguž

Dokumentaciju možete vidjeti ovdje


































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI