Preminuo Robert Hećimović (Heća)

Robert Hećimović (Heća)
(FOTO: M.P.)

01.06.2017. | I.V.
Pregleda: 32435

S tugom u srcima i ogromnom prazninom rastajemo se od našegprijatelja i radnog kolege Roberta Hećimovića (Heće).

Robert Hećimović rođen je 10. listopada 1974. godine. Bio jediplomirani ekonomist i zaposlenik Spin Valisa i Valis Fagusa, suprug i otac, sportaš,čovjek vedra duha, veseo i nasmijan te uvijek spreman pomoći kolegama.

Iznenađeni smo i tužni. Teško je izabrati riječi kada umremlada osoba u godinama kada može najviše dati. Robert je bio odličan prijatelji radni kolega i uvijek smo se u njega mogli pouzdati. Iza njega nam ostajetuga i praznina u srcima te mnoštvo pitanja na koja ne možemo dati odgovor. Ovupriliku također koristimo da u ime svih kolega i prijatelja iz Spin Valisa iValis Fagusa izrazimo duboku sućut njegovoj obitelji – poručili su Robertoviradni kolege.


Robert Hećimović (Heća) je iznenada preminuo uvečer 29. svibnjau samo 42. godini života a sprovod će se održati u petak 02. lipnja u 15 satina groblju Krista Kralja u Požegi.


Prijatelji iz Spin Valisa i Valis Fagusa


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI