Ljekarna u Jakšiću se neće zatvoriti!

Logo ljekarne
(FOTO: Google)

31.05.2017. | Izborni stožer HDZ-a Jakšić
Pregleda: 5983

Obzirom na niz neutemeljenih glasina, pa slobodno možemo reći i laži koje se ovih dana u predizborne svrhe šire Općinom Jakšić, a vezane su uz tamošnju ljekarnu objavljujemo pismo magistrice farmacije Sanje Mihanović. Iz pisma je vidljivo da se ljekarna u Jakšiću neće zatvoriti. Pa, se opravdano pitamo kakvi su to ljudi koji posežu za primitivnim, pa i gnjusnim, metodama obmanjivanja svojih sumještana, širenja straha i nemira među njima, a traže da budu njihovi vijećnici i načelnici. O tome prosudite sami.

Izborni stožer HDZ-a Jakšić.

Pismo u cijelosti:


Poštovani,


Vezano na vaš upit LJEKARNA PABLO ovim putem podnosi odgovor.

Ljekarna PABLO posluje u vlastitoj podružnicu na lokaciji Jakšić, Osječka 27/a koja svoju djelatnost ljekrništva obavlja temeljem Rješenja Ministarstva zdravlja RH broj Klasa: UP/I-500- 05/12-04/06 , Ur.broj: 534-07- 2-1/5- 12-10 od 30.travnja 2010.godine.

Ljekarna Jakšić sasvim regularno posluje posljednjih 7 godina na navedenoj lokaciji tako da vas možemo obavijestiti da ista ne prestaje s radom niti postoje namjere zatvaranje iste. Kao i u svim ljekarničkim jedinicama LJEKARNE PABLO tako i u podružnici Jakšić želimo biti prepoznati kao referentno mjesto za zdravstvenu edukaciju, zdravstvenu prevenciju i liječenje te nastojimo osigurati adekvatnu uslugu lokalnim osiguranicima i pacijentima.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

S poštovanjem,
Za ljekarnu PABLO ravnatelj
Sanja Mihanović mr.pharm."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI