10. Obljetnica povratka konja u Lipik

Državna ergela Lipik
(FOTO: Google)

31.05.2017. | Grad Pakrac
Pregleda: 4405

Državna ergela Lipik u cilju obilježavanja obljetnice povratka konja u Lipik organizira manifestaciju pod nazivom "10. obljetnica povratka konja u ergelu Lipik", koja se održava dana 03. lipnja 2017. godine(subota).

Ergela će svoja vrata otvoriti velikom broju gostiju uz cjelodnevne programe događanja namijenjene svim dobnim uzrastima, posebno najmlađima. Svečani mimohod ulicama grada, konjička predstava uz glazbu, programi za djecu, jahanje, igre i radionice uz animatore i vožnje fijakerima, planirane su aktivnosti uz ostali atraktivni dio turističke ponude.

U centralnoj konjičkoj predstavi koju vodi gosp. Branko Uvodić, uz Državnu ergelu Lipik, Državnu ergeli Đakovo, te brojne Konjogojske udruge iz Slavonije, predstavit će
se i posebni gosti sa svojim atraktivnim nastupima: Državna ergela Lipica sa "Školom nad zemljom" i Državna ergela Szilvasvarad s točkom svjetski poznate trenerice lipicanaca Edit Kappel.


Sama obljetnica obogatiti će se predstavljanjem OPG-ova iz županije koji će posjetiteljima omogućiti kupovinu tradicionalnih i autohtonih domaćih proizvoda. Pridružite nam se 03. lipnja na danu obilježavanja povratka lipicanaca koji su nakon
16 godina izbivanja iz Hrvatske ponovno vraćeni u matične štale i grad Lipik. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI