Gradonačelnica Jozić i ravnatelj u obilasku terena

Jozić u obilasku radova
(FOTO: Pleternica.hr)

31.05.2017. | M.B./Pleternica.hr
Pregleda: 6616

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je u pratnji Mije Jozaka, ravnatelja Županijske uprave za ceste obišla dionice županijskih cesta u Zagrađu, Bilicama te Požeškim Sesvetama. Cilj obilaska ceste u Zagrađu je zaštita zgrade vatrogasnog doma od oborinskih voda te povećanje sigurnosti sudionika u prometu na raskrižju pored crkve dok se u Požeškim Sesvetama vodio razgovor o sanaciji prometnice kroz naselje. U Bilicama postoji problem oborinske odvodnje na spoju županijske i državne ceste.

- U Zagrađu će se zajedno sa investitorom odraditi manji zahvat kojim ćemo povećati sigurnost prometa na cestama odnosno na raskrižju pored vatrogasnog doma i crkve te spriječiti štetno djelovanje oborinske odvodnje na zgradu vatrogasnog doma, a u Bilicama očekujem rješavanje problema oborinske odvodnje koja nije adekvatna i koja plavi prometnice u vrijeme velikih oborina - kazala je Antonija Jozić.

Nakon obilaska ceste u Požeškim Sesvetama ravnatelj ŽUC-a je istaknuo kako će odmah dati nalog za projektiranje ceste kako bi se u što skorije vrijeme moglo krenuti sa izvođenjem radova u smislu proširenja i rekonstrukcije kolnika te uređenje kanala za oborinsku odvodnju. Upitan za rokove Jozak je rekao kako bi radovi mogli početi krajem 3. kvartala ove godine.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI