Akcija ¨Stari papir za nove knjige¨

Službeni plakat
(FOTO: CARITAS)

30.05.2017. | Caritas požeške biskupije
Pregleda: 4923

Caritas Požeške biskupije i ove godine želi djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci iz brojnih obitelji osigurati udžbenike i potreban školski pribor za novu školsku godinu, stoga pokreće akciju prikupljanja starog papira pod nazivom "Stari papir za nove knjige" koja će trajati od 1. lipnja do 30. rujna ove godine.

Sakupljeni papir može se dostaviti u kontejner koji se nalazi u dvorištu Caritasa (Vukovarska 7, Požega) svaki radni dan od 8.00 do 16.00 sati, a za sve dodatne informacije može se obratiti u tajništvu Caritasa na broj telefona 034/272-988.

U akciju je moguće uključiti se i novčanim prilogom na žiro-račun Caritasa IBAN4223860021130011296 s naznakom "za akciju Stari papir za nove knjige".


Vjerujemo da su djeca i mladi budućnost ove zemlje. Vjerujemo da svako dijete ima pravo na dobar početak: obrazovanje, stjecanje znanja i vještina, razvijanja talenata, cjelovit razvoj. U tim mislima pozivamo građane da se uključe u našu, sada već tradicionalnu , akciju prikupljanja starog papira kako bismo što većem broju djece osigurali potrebne udžbenike i školski pribor za početak nove školske godine.


Omogućimo zajedno dostojanstveniji život djeci koja trebaju našu pomoć!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI