Pobjede Slavonije i Slavije, težak poraz Hajduka

Nogomet
(FOTO: M.J.)

29.05.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 3055

Naši trećeligaši su upisali nove pobjede na domaćim terenima, Slavonija protiv Marsonije, a Slavija protiv BSK-a, dok je trenutno jedini predstavnik naše županije u MŽNL teško stradao u Čepinu.

Slavonija se u derbiju na pogon sjajnog Brune Bobana dokopala vrijedne pobjede. Boban je u 25` nakon lijepe asistencije Bekavca lijepo pogodio iz prve i donio prednost Plavima. Dobar posao kod pogotka Slavonije Bekavac je upropastio izgubivši loptu u 34` nakon čega je Marsonia došla do poravnanja preko Mirkovića koji jesam izbio pred Vasića i rutinski poentirao. U drugom dijelu Slavonija je još malo dodala gas, nakon nekoliko dobrih akcija, Sokić je u kaznenom prostoru gostiju pronalazi Bobana koji ovoga puta glavom matira gostujućeg vratara. Kakva bi to pobjeda Slavonije bila da na popisu strijelaca nema Podobnika? U najmanju ruku neobična, pa se Dudo u sudačkom dodatku pobrinuo da pobjeda bude obična lijepim pogotkom iz slobodnog udarca sa 25 metara.





Slavija je do pobjede došla preokretom protiv BSK-a iz Bijelog Brda, jedne od kvalitetnijih momčadi lige. Gosti su do prednosti došli u 28` preko Karamatića, a nekoliko trenutaka prije odlaska na odmor nakon sjajne asistencije Mikića Šubara je izjednačio na 1:1. U drugom dijelu Slavija je bila osjetno bolja momčad i već na samom početku, u 48` Solić donosi prednost Pleterničanima. Ponovno je u glavnoj ulozi bio Leo Mikić koji je tukao sa 5-6 metara što je odlični gostujući vratar odbio do Solića kojem nije bilo teško gurnuti loptu u mrežu. U 68` konačnih 3:1 postavio je vratar Matej Blašković iz kaznenog udarca čime je došao na 4. Mjesto klupske ljestvice strijelaca.





Hajduk je gostovao kod novog prvaka Međužupanijske lige Čepina i očekivano doživio poraz. Ove sezone Čepin je u ovom natjecanju priča za sebe, imaju daleko najkvalitetniji kadar i uvjerljivo su vodeća momčad lige.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI