Sudar Davida i Golijata, veterani i seniori NK ¨Lipa¨ iz Stare Lipe pokazali nogometno znanje

Seniori i veterani NK "Lipa" iz Stare Lipe
(FOTO: M.M.)

29.05.2017. | M.M.
Pregleda: 6175

Ovaj vikend organizirana je i odigrana revijalna prijateljska utakmica između seniorske i veteranske momčadi NK "Lipa" iz Stare Lipe.

Prošle nedjelje završeno je prvenstvo u 3. ŽNL u kojoj je se NK "Lipa" natjecao te su zauzeli drugo mjesto s bodom zaostatka za prvoplasiranim. Nakon što završi 1. ŽNL postoji mogućnost da se NK "Lipa" plasira i ode u 2. ŽNL na način ako NK "Požega" ode u viši rang odnosno u 4. HNL.





Da je NK"Lipa" zadnjih par godina imala burnu uzlaznu i silaznu putanju u nogometnom natjecanju govori i to kako su prije dvije godine igrali 1.ŽNL, nakon toga 2. ŽNL sada 3.ŽNL te su si opet otvorili mogućnost da se vrate u 2. ŽNL. Neki bi rekli mali klub velikoga i borbenoga srca, a mi im želimo da u tome i uspiju.





"Ova revijalna utakmica organizirana je iz razloga kako bi se družili, iskoristili lijep dan ali i počastili nakon odlične sezone i zasluženog drugog mjesta te mogućeg plasmana u 2. ŽNL.

Nadamo se i vjerujemo da će Požega uspjeti proći dalje s čime bi i mi kao klub napravili veliki pomak.Pozvano je preko trideset veterana od čega ih se 22 odazvalo, zato što nam pojedini kolege nisu mogli doći i uveličati ovaj događaj te razmišljamo kako ćemo uskoro opet organizirati ovakvu jednu utakmicu s ciljem druženja i dobre atmosfere.

"Nismo očekivali da ćemo u prvoj godini natjecanja u 3. ŽNL imati rezultat koji nas vodi u 2. ŽNL s obzirom na to da nam je dosta igrača otišlo u druge klubove, a neki su prestali i igrati. Kako su stvari odmicale kako je natjecanje teklo igrači su se dizali kolo za kolom te smo zauzeli drugo mjesto s bodom zaostatka za prvoplasiranim.

Kod nas se također odrazila "bijela kuga" dosta nam je igrača otišlo trbuhom za kruhom što izvan granica, što na sezonu ili u neki drugi grad raditi. Prisiljeni smo popunjavati ekipu s nekim drugim igračima i dovoditi neke igrače ali opet u mogućnostima financijskih troškova." rekao nam je tajnik NK "Lipa" Dario Marčetić




Nakon dobre utakmice s puno smijeha, promašaja i prilika zasluženu pobjedu ostvarili su seniori rezultatom 5:2, a nakon utakmice svi su se zabavili uz dobro jelo, piće i pjesmu.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI