Susret planinara, pjesnika i slikara - Sovsko jezero 2017.

HPD "Sokolovac"
(FOTO: HPD Sokolovac)

29.05.2017. | M.M.
Pregleda: 5734

Na ovogodišnjem Susretu okupilo se oko 120 planinara pjesnika i slikara i njihovih navijača. Sudjelovalo je 10 planinarskih društava iz Hrvatske i jedno društvo iz susjedne BiH. Prije službenog programa na izletu je sudjelovalo pedeset i troje planinara, a njih petero iz HPD-a "Krndija" Našice, PD-a "Čičak" Orašje i HPD-a "Sokolovac" Požega, su zadnjih 300 metara trčali do cilja.




Najbolju pjesmu napisala je Čarna Falamić i za to je osvojila vrijednu nagradu, a posjetitelji su mogli uživati u predivnim slikama članova Udruge "Matko Peić" od kojih su neki recitirali svoje pjesme.Na kraju su svi sa oduševljenjem poslušali iznenađenje: planinar Mato iz HPD-a "Tikvica" Županja odrepao je dvije zanimljive pjesme i za to je nagrađen velikim pljeskom.








Nakon ukusnog, i za sve posjetitelje besplatnog graha, sudionici su se s velikim zadovoljstvom okušali u gađanju praćkom i u gađanju kozlice.




I za kraj ćemo spomenuti da je na jučerašnjem događaju sudjelovao i respektabilan broj kućnih ljubimaca koji su omiljeni među planinarima.



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI