Juniori NK¨Croatia¨ iz Mihaljevaca ostvarili povijesni rezultat za klub

Ekipa juniora NK"Croatia" Mihaljevci
(FOTO: M.M.)

28.05.2017. | M.M.
Pregleda: 9161

Da se čuda događaju dokazuju i igrači NK "Croatia" iz Mihaljevaca točnije ekipa juniora koja je ove sezone ostvarila povijesni rezultat kluba osvojivši drugo mjesto u svojoj kategoriji 1.ŽNL.

Naime ekipa mladih Mihaljevčana pod vodstvom Bernarda Raguža dvije utakmice prije završetka nogometne sezone ima 46 bodova odnosno pet manje od Požege koja je prvoplasirana te sedam više od trećeg Lipika.

"Izuzetno sam zadovoljan s ovom sezonom i s onim što smo odradili s juniorskom ekipom NK"Croatia". Nakon dugo vremena uspjeli smo posložiti mlađe kategorije i napraviti pomak ne samo u juniorima nego i u pionirima što nam je zbog nedostatka djece u našem malom mjestu do sada bio problem.


Dosta dobro smo radili, skupila se dobra generacija gdje je 99% ovi igrača iz Mihaljevaca te ćemo težiti tome da od njih napravimo prave seniore.


Zadovoljan sam s rezultatom i drugo mjesto je maksimum što smo mogli izvući ove sezone jer Požega je bila za mrvicu bolja te čestitam mojim dečkima na cijeloj sezoni i povijesnom rezultatu juniora NK "Croatia" Mihaljevci." - rekao je trener Mihaljevčana Bernard Raguž




"Ovu sezonu smo odradili iznad mojih očekivanja pošto smo prijašnjih godina bili "kanta za napucavanje" . Sada je to s novim trenerom dobro posloženo, odlično igramo, a to je pokazatelj i osvojeno drugo mjesto u 1. ŽNL – juniori te tim više zadovoljstvo je jer je to povijesni ostvareni rezultat ekipe juniora ovog kluba.

Kao kapetan zahvaljujem se svima koji su nam davali podršku kako s tribina tako i prije utakmica i poslije utakmica, zahvaljujem se svojim suigračima koji su davali maksimum od sebe i kada je to bilo nemoguće pa i onda kada nas sreća nije htjela." - rekao je Ivan Marić kapetan juniora NK "Croatia" iz Mihaljevaca







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI