¨Požega zdravi grad¨ i 4. Biciklijada od Požege do Turnića

Požega zdravi grad
(FOTO: M.M.)

27.05.2017. | M.M.
Pregleda: 7120

Turistička zajednica Grada Požege danas je organizirala 16. manifestaciju "POŽEGA ZDRAVI GRAD" U sklopu manifestacije osim sportskih radionica, predstavljanja OPG-a i edukativnih sadržaja održana je i 4. Biciklijada od Požege do Turnića.




"Na ovoj manifestaciji je svake godine sve više domaćih proizvođača koji pokazuju svoje proizvode od džemova, meda i drugih domaćih proizvoda kojima je cilj ove manifestacije kako bi se našli i promovirali svoje proizvode i kako bi ljudi prepoznali domaće proizvode.Cilj manifestacije je i biciklijada koja je ove godine četvrti puta za redom od Požege do Turnića. BBK-a Požega ove godine je u suorganizaciji s TZ Požega te očekivani broj sudionika je 200 kako bi uživali u vožnji.


Vjerujem da je manifestacija uspjela jer je prekrasno vrijeme, a i sam odaziv sudionika je pokazatelj svemu. " - rekla nam je direktorica TZ Požega Silvija Podoljak





Ovu manifestaciju i igre otvorio je dogradonačelnik i kandidat za gradonačelnika Požege Darko Puljašić.

"Sve vas pozdravljam u ime Grada Požege i naravno da nam je drago prisustvovati manifestaciji "U zdravom tijelu zdrav duh" te da će Požežani i Požežanke u suradnji s Turističkom zajednicom Grad Požege promoviraju zdravi život. Nastavit ćemo s tim i proglašavam ove igre otvorenim" – rekao je dogradonačelnik i kandidat za gradonačelnika Požege Darko Puljašić











































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI