Premijer Plenković došao u Požegu dati podršku Puljašiću i Kovačeviću za drugi krug izbora

Premijer Plenković u Požegi
(FOTO: M.M.)

26.05.2017. | M.M.
Pregleda: 15291

Premijer Plenković danas je posjetio Požegu kako bi dao podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Požege Darku Puljašiću i Ivici Kovačeviću kandidatu za načelnika Općine Jakšić u drugom krugu lokalnih izbora 2017.



"Najprije želim čestitati Županijskoj organizaciji Hrvatske demokratske zajednice u požeško – slavonskoj županiji na sjajnim rezultatima u prvom krugu lokalnih izbora 2017. gdje smo dobili četiri grada, četiri općine i uvjerljiva pobjeda našega župana Alojza Tomaševića gdje je i uvjerljiva većina u Županijskoj skupštini.


Moram istaći i sjajan rezultat našega kandidata za gradonačelnika Požege Darka Puljašića, dosadašnjeg zamjenika gradonačelnika Požege i siguran sam da će ostvariti uvjerljivu pobjedu u drugom krugu kao i naš kolega Ivica Kovačević koji ima četiri mandata u Jakšiću.


Obojici je falilo jako malo glasova kako bi se sve riješilo u prvom krugu te mislim da će ovoga puta Požeško – slavonska županija ponovno ostvariti stopostotni rezultat što su kolege prije nekoliko mjeseci ovdje i obećali i hvala biračima što su povjerenje dali HDZ-u." - rekao je premijer Plenković



Premijer Plenković je napomenuo i projekt "Slavoniju" od kojega se ne odustaje jer potrebna je kvalitetnija cestovna infrastruktura, zaštita od poplava odnosno cjelovito upravljanje vodama gdje su svi imali problema ranije i tako će se uz razvoj poljoprivrede, poduzetništva i sprečavanje daljnjeg odlaska stanovništva i mladih iz Slavonije nastojati napraviti iskorak.

"Hrvatska demokratska zajednica ne samo u ovoj županiji nego u svim županijama dala je gradskim, općinskim i županijskim organizacijama da sugeriraju najbolje kandidate i kandidatkinje, a ovdje se pokazuje da imamo jedan kontinuitet povjerenja između stranke i većinskog dijela birača što pokazuju i rezultati." - zaključio je premijer




























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI