Krajem svibnja i početkom lipnja očekuju vas dvije nove predstave u kazalištu

Gradsko kazalište Požega
(FOTO: M.B.)

25.05.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 5974

Gradsko kazalište Požega najavilo je dvije nove predstave za kraj svibnja i početak lipnja ove godine. Tako se 27. svibnja, u subotu, s početkom u 20:00 sati prikazuje "Imam jednu želju", predstava SKAD-a, srednjoškolske kazališne družine. 4. lipnja u nedjelju, s početkom u 18:00 sati, prikazat će se dječja predstava po imenu "General Kiro miš".



Marijana Matoković kaže kako je predstava "Imam jednu želju" završna produkcija SKAD-a te da je ta predstava nastala iz materijala kojeg su SKAD-ovci nudili tijekom cijele godine. "Predstava je presjek njihovih scena povezan u jednu cjelinu te su priča sami SKAD-ovci i teme koje se njih tiču. U predstavi sudjeluje 14 polaznika iz požeških srednjih škola i dvije polaznice s požeškog Veleučilišta. Uz njih je u glazbenom dijelu sudjelovala i prof. Ana Ticl te Antonio Grozdanovski kao dizajner video materijala i ostali", rekla je Marijana Matoković.





Što se tiče dječje predstave, Slavica Jelić je istaknula da je "General Kiro Miš" predstava koja govori o ljubavi, prijateljstvu, empatiji i svemu onome što je veoma važno našem društvu da bi se mogli razvijati. "Mali kazalištarci su prionuli poslu pokazujući svima oko nas da trebamo širiti ljubav, prijateljstvo i empatiju jer to očito u našem društvu nedostaje", dodala je Slavica Jelić.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI