Ponuda izlagačima za sudjelovanje na manifestaciji ¨10. obljetnica povratka konja u Lipik¨

10. obljetnica povratka konja u ergelu Lipik
(FOTO: lipik.hr)

25.05.2017. | M.M./lipik.hr
Pregleda: 2074

Državna ergela Lipik u cilju obilježavanja obljetnice povratka konja u Lipik organizira manifestaciju pod nazivom "10. obljetnica povratka konja u ergelu Lipik", a koja se održava dana 03. lipnja 2017. godine (subota). Program manifestacije turističkog je karaktera sa prigodnim i brojnim sadržajima za posjetitelje svih dobnih skupina (naročito djece) tijekom cijeloga dana.

Uz održavanje obljetnice želja nam je manifestaciju obogatili prodajom prigodnih proizvoda iz djelatnosti obrta i tvrtki, te Vas ovim putem pozivamo na sudjelovanje.

Državna ergela Lipik će u suradnji sa Gradom Lipikom o TZ Lipik organizirati štandove za izlaganje koji će biti na raspolaganju svakoj prijavljenoj tvrtki ili obrtu. Korištenje štandova za izlaganje neće se naplaćivati, osim u slučaju potrebe električnog priključka koji se plaća 50,00 kn po štandu (potrebno posebno napomenuti u prijavi). Izlaganje na štandovima predviđeno je od 10.00 do 17:00 sati, tj. u periodu održavanja manifestacije.


Prijavu je potrebno dostaviti najkasnije do 26. svibnja 2017. godine:


-    putem poštanskog ureda na adresu: Državna ergela Lipik, Baranjska 18, 34551 Lipik, ili elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected]

-    za dodatne informacije obratite se na broj telefona: 034/421-880.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI