Vatrogasna mladež DVD-a Požega osvojila prvo mjesto na međudržavnom natjecanju u Koprivnici

Vatrogasna mladež DVD-a Požega
(FOTO: M.M.)

23.05.2017. | M.M.
Pregleda: 6152

Vatrogasna mladež DVD-a Požega 20. svibnja bila je na, sada već tradicionalnom 19. susretu Vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije u Koprivnici s voditeljima Brankom Polancom i Brankom Gojkovićem.




"Poslije svakog Državnog natjecanja najbolje županijske ekipe idu na natjecanje s mladeži Slovenije dali u Republici Hrvatskoj ili u Sloveniji.


Mi smo ove godine išli na najtecanje s muškom mladeži te nam je čast što smo uopće otišli natjecati se s 15 ili 17 najboljih odnosno "pohrvati i potući" s tim da su klinci bili predobri jer su pobjeđivali ekipe koje će zastupati Hrvatsku u Vilahu na Europskom natjecanju, a to su Bedekovčina, Novi Marof. Odnosno mladež DVD-a Požega osvojila je prvo mjesto u Koprivnici." - rekao nam je Brakno Polanc predsjednik DVD-a Požega i trenutni voditelj mladeži DVD-a Požega





Mladeži su se natjecale u stručnoj disciplini spajanja cijevi s preprekama, tlačnog voda, pumpanje u stalke s nivometrom i sve je ograničeno vremenom, a mladež koja se natjecala je u rasponu od 12 do 16 godina.

Prošle godine uz nedostatak sportske sreće nisu se uspjeli kvalificirati na europsko natjecanje ali su zato sada u Koprivnici to nadoknadili i zasluženo osvojili prvo mjesto.




Melita Lašak 16-godišnjakinja iz Požege jedna je od sudionica na ovom natjecanju koja je članica DVD-a Požega od svoje osme godine.

"Htjela bi ostati članica DVD-a jer nam je lijepo, družimo se, stječemo nova poznastva i iskustva na raznim natjecanjima.

Kao ekipa smo jako složni, razlike između nas cura i dečki se uopće ne vide niti osjete jer ako jedan zastane drugi povuku odnosno nadopunjavamo jedni druge. U svemu je bitan trud, rad i disciplina.- rekla nam je Melita







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI