Veliki korak Croatije prema ostanku

1.žnl
(FOTO: M.J.)

23.05.2017. | M.J.
Pregleda: 4683

Županijski prvoligaši odradili su 20. Kolo svog natjecanja nakon kojeg je Požega još jednom pokazala da je daleko od sve konkurencije, a nogometaši Croatije iz Mihaljevaca napravili su veliki korak prema ostanku.

U subotu je Požega ugostila i uvjerljivo slavila protiv Kaptola, prvog pratitelja na prvenstvenoj ljestvici. Sjajnu utakmicu Požege golovima su začinili dva puta Vidović, tri puta Lujuić te jednom Golić, a poraz Kaptola koliko toliko je ublažio Valentin Pranjić. U večernjem terminu u Kuzmici je odigran lokalni derbi u kojem su, unatoč bolje igre domaćina, bodovi otišli u Jakšić.

Borba za ostanak rezervirana je za nedjelju, a najbolje je prošla Croatia koja je na svom terenu bila uvjerljiva protiv nekompletnog Slavena uz odličnu partiju Bičanića koji je bio trostruki strijelac. Dinamo je bodove spasa tražio u Vidovcima protiv Lipika, no unatoč brojnim prigodama mreža gostiju ostala je netaknuta. Sloga se prema očekivanjima loše provela na gostovanju u Buku, već nakon 15ak minuta pitanje pobjednika je bilo odlučeno, a prvo ime susreta bio je ponovno Tvrdy koji igra najbolji nogomet života ovog proljeća! Dvoboj Kutjeva i papuka nije nosio nikakvu rezultatsku važnost, no domaćin ga je vrlo ozbiljno shvatio i do vrha napunio gostujuću mrežu, a u tome je prednjačio Josip Budimir sa 4 pogotka.


Dva kola prije kraja Dinamo je posljednji sa bodom zaostatka za Slogom, no raspored ipak daje prednost momčadi iz Vidovaca koja će do kraja odmjeriti snage sa Kaptolom i Jakšićem, dok Slogu čekaju novi i stari prvak, Požega i Tim osvježenje. Croatia čak i bez boda može ostati, no i njima bi dobro došla još jedna pobjeda kojom bi bili sigurni, a čeka ih gostovanje u Lipiku te domaći susret protiv Jakšića.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI